Μια γενναιοδωρία της γοητείας που περιμένει στο Thebalm Balmsai σκιά ματιών καθώς και συνδυασμός φρύδι

0 Comments

Είχα εντελώς ενόψει να διοχετεύσει το πνεύμα του Bikini Babe στο μπροστινό μέρος του νέου ματινοειδούς ματιών Balmsai του Thebalm καθώς και συνδυασμός φρύδι ($ 39,50) σήμερα το πρωί Κάνοντας ένα φως, πολύχρωμο, τροπικό Surfer Babe μακιγιάζ μακιγιάζ ματιών, ωστόσο τότε άρχισα να ακούω τους Smiths καθώς και αυτό το σκοτεινό καπνιστό μάτι συνέβη …

Oops.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ω καλά. Είμαι ο άνθρωπος καθώς και η απαίτηση να αγαπώ!

Ω, Morrissey … Ακριβώς πώς μου αρέσει το Emo Warbling σας. Πιστεύω ότι πραγματικά πάρετε τον πόνο μου, ο πόνος όλη η μέθοδος κάτω στο μυελό των οστών μου (η κάτω πλάτη μου εξακολουθεί να πονάει μετά το μισό μαραθώνιο).

Μιλώντας για πράγματα που πραγματικά “το παίρνουν”, ο Thebalm πάντα φαίνεται να καταλαβαίνει τι θέλω / χρειάζομαι σε μια παλέτα σκιά ματιών. Ο συνδυασμός τους Balmsai έχει έναν εξαιρετικό συνδυασμό ουδέτερων ματ, καθώς και το Shimmer ολοκληρώνει φανταστικό για παραδοσιακή εμφάνιση, εκτός από μερικά διασκεδαστικά teal, μπλε καθώς και μοβ αποχρώσεις για μπαχαρικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Στα χείλη μου: illamasqua glamore κραγιόν σε γυμνό, καθώς και mac cremesheen γυαλί σε αρχοντικό shimmer

Τα 18 Silky Silky Smoooove σκόνη σκιές συνδυάζονται γρήγορα καθώς και με πολύ λίγα fallout. Ακόμη και όταν δουλεύω με τις πιο σκοτεινές αποχρώσεις, όπως το Matte Black Decovious, καθώς και το Matte Brown Ripper, το οποίο χρησιμοποιώ εδώ, μόλις έχουμε οποιοδήποτε είδος καθαρισμού όσο το κάνετε.

Οι βαθιές ματ αποχρώσεις διπλασιάζουν επίσης ως πλήρωση φρυδιών καθώς και τα επένδυση (σημεία για αξιοσημείωτη ευελιξία), γεγονός που καθιστά τον εντελώς νόμιμο συνδυασμό για να χειριστεί τα ταξίδια.

Όπως σε μια διακόσμηση του χειμώνα, στις τροπικές, hmm …

Τα μόνα πράγματα που επιθυμώ Μπορώ να τροποποιήσω για το συνδυασμό είναι τα χαρακτηριστικά που επισημαίνονται. Οι μπεζ καθώς και οι χρυσές αποχρώσεις έχουν μια παγωμένη επιφάνεια καθώς και μια όρεξη για τις λεπτές γραμμές μου. Νιώθω σαν ένα ή δύο μπεζ μαγεία θα έλαβε τον συνδυασμό σε ένα έδαφος +.

Τιμή: 39,50 δολάρια
Διαθεσιμότητα: ένα προϊόν μακροχρόνιας συλλογής, που προσφέρεται τώρα στους μετρητές TheBalm καθώς και στο διαδίκτυο
Μακιγιάζ καθώς και τη βαθμολογία blog Charm: a-

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. να έχετε μια φανταστική μέρα!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *