Άφησα την καρδιά μου στο Σαν Φρανσίσκο και έβαλα τη συλλογή Opi San Francisco στα νύχια μου

0 Comments

τη συλλογή OPI San Francisco, New For Fall / Winter 2013
Πριν συναντήσω το El Hub και μετακόμισε όλη τη γέφυρα Golden Gate από την πόλη στην κομητεία Marin (Ω, τα πράγματα που κάνουμε για την αγάπη!), Κάλεσα το εξωτερικό του Σαν Φρανσίσκο το σπίτι μου στο σπίτι μου.

Ζούσαμε σε ένα διαμέρισμα στη γωνία του 36ου και του Geary, περίπου πέντε λεπτά από την τυπικά ομίχλη παραλία. Τη νύχτα, το 38 δρομολόγιο ταχυτήτων θα βουλευόταν πέρα ​​από το παράθυρό μου καθώς τα κέρατα ομίχλης από τον κόλπο με χτύπησαν να κοιμηθώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήμουν στη δεκαετία του ’20, απολαμβάνοντας τη ζωή στην πόλη ακριβώς στο ύψος της κούτσουρας Dot-Com. Μου άρεσε ο ενθουσιασμός και ό, τι έπρεπε να προσφέρει η πόλη, αλλά η αλήθεια θα ειπωθεί, η εμπειρία κλώτσησε επίσης το @ ss μου … με καλό τρόπο όμως.

Έμαθα πολλά – για τον εαυτό μου, για το τι θέλησα από τη ζωή, αυτό που δεν ήθελα, και ακόμα και μετά από μια δεκαετία που απομακρύνθηκε από την πόλη, είμαι ακόμα φοβισμένος κάθε φορά που περνάω τη χρυσή πύλη και να δω τον ορίζοντα της πόλης .

Λατρεύω αυτή την πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Περιττό να πούμε, είμαι Hella Freakin ‘πάνω από το φεγγάρι για τη νέα συλλογή Opi San Francisco.

Και, ναι, είπα hella. Επειδή έτσι το κάνουμε εδώ, μωρό.

Η απελευθέρωση 15 τεμαχίων, νέα για πτώση / χειμώνα 2013, αισθάνεται αυθεντικό για μένα, όπως η OPI έκανε την έρευνά τους. Είναι σαν να έλαβαν καρτ ποστάλ μερικές από τις πιο εικονικές θέσεις και τους χώρους της πόλης και τους χύνονται στα μπουκάλια.

Τα σύννεφα πάνω από το Σαν Φρανσίσκο …
Μπορώ να είμαι ο οδηγός σας; Θα ήθελα πολύ να σας δείξω γύρω από το Σαν Φρανσίσκο από την OPI

Για τους εκκινητές, νομίζω ότι είναι κατάλληλο ότι η OPI επέλεξε πτώση για μια συλλογή San Francisco, βλέποντας πώς είναι μια τόσο υπέροχη σεζόν γύρω εδώ. Γενικά Sunnier, θερμότερο και λιγότερο γεμάτο από το καλοκαίρι (Yup, είναι τα μικρο-κλίματα εδώ). Σεπτέμβριος έως και στα μέσα Νοεμβρίου είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου στην πόλη.

Πολύ σαν ένα τραγούδι που τραγουδάει για το sf, η συλλογή ενσωματώνει τις αστικές πτυχές του SF – σίγουρα, είναι μια πόλη – αλλά έχει επίσης μερικά πολύ εκπληκτικά πάρκα και πλούσιες υπαίθριες περιοχές, όπως οι χόρτες του Golden Gate Park και το τέλος της γης (θα μπορούσατε Σκεφτείτε μια σκιά του πράσινου εμπνευσμένου από τους άγριους παπαγάλους του λόφου telegraph;

Περπατώντας κατά μήκος του Embarcadero …
Αντί να προχωρήσουμε σε αυτή τη διαδρομή, όμως, ο Opi επέλεξε κάτι περισσότερο Chic δρόμο, με ναυτικούς μπλε, αμμώδεις τάφους, ομίχλη γκρι, χρυσή πύλη / chinatown κόκκινα, μπορντάδες και καφέ. Δεν είναι αστικός με βιομηχανικό τρόπο. περισσότερο σαν μια πεζοπορία πάνω και κάτω από τους απότομους δρόμους της πόλης που περιβάλλεται από επική θέα και πολυώροφα κτίρια.

Ένας από τους πολλούς προβλήτες της πόλης με το νησί αγγέλου στα δεξιά …
Η συλλογή διαθέτει 12 αποχρώσεις στην τακτική πολωνική φόρμουλα της OPI, που περιλαμβάνουν ένα μείγμα κρέμες και λάμψη, καθώς και τρεις υφή υγρού άμμου αποχρώσεις, και ολόκληρη η παλέτα χρωμάτων έχει σκοπό να πάει με τις τάσεις της μόδας της πτώσης, κοιτάζει συγκεκριμένα με στρατιωτικές λεπτομέρειες και χειμωνιάτικα λευκά .

Για μένα, τα περισσότερα από τα γυαλιστικά απαιτούν δύο παλτά, αν και μερικές από τις πιο λαμπερές αποχρώσεις, όπως δεν έχουν το ομίχλη και το Alcatraz … βράχοι, δουλεύουν καλά με ένα. Όλοι διαθέτουν βούρτσα υπογραφής της Opi, η οποία είναι ωραία και γεμάτη και ευρύ και το καθιστά πολύ εύκολο να καλύψει ένα ολόκληρο καρφί ομοιόμορφα σε δύο ή τρία πέφτει.

Hop σε αυτό το καλώδιο αυτοκίνητο μαζί μου, και ας ρίξουμε μια ματιά.

A-piers να είναι μαύρισμα
Το A-Piers να είναι μαύρισμα είναι ένα κρεμώδες πορτοκαλί-καφέ. Καλέστε μου Cat Lady, αλλά θυμίζει το Tums ‘Tum Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια από τις λιγότερο αγαπημένες μου αποχρώσεις εδώ, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που έρχεται σε αντίθεση με τα υπόλοιπα χρώματα στη συλλογή.

Δείπνο Al Frisco

Τραπεζαρία Al Frisco, ένα σούπερ ομαλό, μη ραβδωτό μέσο μπλε με λάμψη, ταιριάζει ακριβώς με το χρώμα του κόλπου σε μια ηλιόλουστη μέρα.

Δεν έχουν το ομίχλη
Υπάρχει ένα σημείο κοντά στο Sausalito στον αυτοκινητόδρομο 101 που πηγαίνει νότια προς το Σαν Φρανσίσκο όπου περνάτε μέσα από έναν τοίχο ομίχλης διαρροικά πάνω από τους λόφους. Δεν έχετε το ομιχλώδες, ένα έντονο, λαμπερό γκρι, μοιάζει ακριβώς έτσι. Είναι ένα εκπληκτικό μονόπλευρο!

Ειρήνη & αγάπη & Opi
Η ολογραφική ειρήνη και η αγάπη και η OPI είναι σαν τον ξαδέλχο της βερνικίας των νυχιών της Mac Cly Seneshadow, αναβοσβήνει από το Teal σε μοβ στο γκρι στο φως.

Το αγαπώ! – Και αν έπρεπε να επιλέξω ένα από τα αγαπημένα από τη συλλογή, αυτό θα ήταν.

Incognito στο sausalito
Κρατώντας το Suzi στον κόλπο, ένα μπλε ναυτικό, είναι ένα shout-out στο Opi Executive VP και καλλιτεχνικός σκηνοθέτης Suzi Weiss-Fischmann. Είναι κρεμώδες και ομαλό σαν buttah.

Incognito στο sausalito
Κατά ειρωνικό τρόπο, είμαι πραγματικά ανώνυμος στο Sausalito, ένα άλλο από τα χρώματα από την απελευθέρωση, εξερευνώντας την παραθαλάσσια πόλη με τις αποχρώσεις μου Stunna, lol! Ένα από τα ξεχωριστά για μένα, αυτή η κρεμώδης, μαύρη μαύρη σκιά μαχαίρου μοιάζει με μελάνι καλλιγραφίας.

Έχασε στο Lombard
Η απώλεια του Lombard πιθανότατα θα έπρεπε να έχει ονομαστεί, “κολλήσει στην κυκλοφορία στο Lombard”, επειδή αυτό είναι συνήθως αυτό που μου συμβαίνει σε αυτό το διάσημο δρόμο. Ίσως αν φορούσα αυτό το σκοτεινό κρεμώδες γρανάτη στα πόδια μου, θα έκανε αυτές τις κυκλοφοριακές συμφόρηση πιο ισχυρές.

Ζυγίζω ξινή ζύμη
Ha! Αυτό το όνομα του ατόμου. Ζυγίζω ξινόOugh, ένα υποτιμημένο, κομψό χρυσό δαμάσκηνο, δανείζεται μια σελίδα από το βιβλίο του Chanel.

Muir Muir στον τοίχο
Εάν αισθάνεστε σαν να δώσετε γόνατα-υψηλές μπότες, ένα λαιμό χελώνα και tweed όταν φοράτε muir muir στον τοίχο, δεν είστε ο μόνος. Αυτό το σκοτεινό λαμπερό δαμάσκηνο είναι μια κλασική σκιά πτώσης.

Στη λωρίδα καλωδίων αυτοκινήτων
Στην λωρίδα του καλωδιακού αυτοκινήτου είναι μια άλλη ωδή για κυκλοφορία, αλλά μοιάζει με ένα ποτήρι Cabernet. Yum.

Embarca-Dare Ya!
Gold Rush! Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε λίγα nuggets της Shimmery Golden Glitter κολύμπι στο Magenta Embarca-Dare Ya! – Ένα παιχνίδι σε μια από τις καταρράκτες της πόλης, το Embarcadero.

Πρώτη ημερομηνία στη Χρυσή Πύλη
Έχω οδηγήσει, περπάτησε ή έτρεξε σε όλη τη Γέφυρα Golden Gate πολλές φορές και ποτέ δεν παύει να εκπλήσσει. Νομίζω ότι η πρώτη ημερομηνία στη χρυσή πύλη παίρνει το χρώμα σωστά. Κατά καιρούς, είναι παράξενο πόσο στενά μοιάζει με την πορτοκαλί-κόκκινη σκιά της Golden Gate.

Είναι όλα τα υγρά άμμο San Andreas
Τα τελευταία τρία κομμάτια από τη συλλογή είναι υφή. Η υγρή άμμος βερνίκια, με το γέλιο τους, είναι κάτι που πιθανώς θα αγαπάτε ή το μίσος.

Εάν εφαρμοστεί με ένα βασικό παλτό, τότε δύο στρώσεις βερνίκι, αλλά χωρίς ένα παλτό, στεγνώνουν σε μια ανώμαλη υφή που μοιάζει σαν να βουτάει υγρά νύχια στην άμμο.

Αισθάνομαι εντάξει για το taupe είναι όλα τα σφάλματα του Σαν Ανδρέας και το Blue Wharf! Αποβάθρα! Αποβάθρα! Μου θυμίζουν τα αλλοδαπά αυγά … τα οποία με σκίζουν λίγο.

Wharf Wharf Wharf υγρή άμμο
Alcatraz … Rocks υγρή άμμο
Αλλά Glittery Alcatraz … Οι βράχοι είναι από το γάντζο! Λαμπερό, λαμπερό και απλά διασκεδαστικό. Εάν ένα πολωνικό μοιάζει με κάτι beyoncà © μπορεί να φορέσει στην περιοδεία, είμαι μέσα, και μπορώ να δω Bey που αναβοσβήνει αυτό στα νύχια της, ενώ το κάνει αυτό με τα χέρια της να βάλει ένα δαχτυλίδι σε αυτό. Εάν επιθυμείτε περιπετειώδη χρώματα νυχιών, σίγουρα θα θέλετε να το δοκιμάσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το San Francisco από τη συλλογή OPI φτάνει στις 7 Αυγούστου έως τα σαλόνια, τα καθαρά ομορφιά και τα καταστήματα Ulta, αλλά και στο διαδίκτυο.

Τιμή: $ 9 το καθένα
Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη έκδοση, και την έρχονται στις 7 Αυγούστου έως τα σαλόνια, τα καθαρά ομορφιά και τα καταστήματα Ulta και στο διαδίκτυο
Μακιγιάζ και blog ομορφιάς Βαθμολογία: A-

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *