Το Kate Spade Packable Straw Fedora: Μερικά καπέλα παρήγαγαν συσκευασία, καθώς και αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα κάνουν

0 Comments

Μπορούμε να μιλήσουμε Fedoras για ένα λεπτό;

Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να τους αποτρέψω, αφού δεν είμαι ο Justin Timberlake, καθώς και μερικές φορές αισθάνομαι ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τους τραβήξει νόμιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά κάποιοι Fedoras είναι πραγματικά χαριτωμένοι.

Πραγματικά, πραγματικά χαριτωμένο.

Το εντοπίσαμε σε ένα κατάστημα Kate Spade Tast May καθώς και αγωνίστηκε, ανεπιτυχώς, για εβδομάδες για να το διαγράψετε από τη λίστα με τη λίμνη μου, μόνο για να παράσχει τελικά μετά την απασχόληση κάθε λόγο στο βιβλίο.

“Απαιτείται ένα καπέλο για να προστατεύσει το χρώμα των μαλλιών μου!”

“Πάω στις διακοπές!”

“Είναι ο μήνας γενεθλίων μου!”

“Υπάρχει ένα τόξο σε αυτό!”

Ειλικρινά, όμως, αυτό το καπέλο είναι φοβερό. Είναι το αποκορύφωμα του καλοκαιρινού άχυρου καπέλο Fedoras στο ότι δεν είναι μόνο σούπερ χαριτωμένο, ωστόσο είναι επίσης συσκευασμένο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το αποθηκεύσετε επίπεδη στην τσάντα ή τις αποσκευές σας, καθώς και στη συνέχεια όταν το αποσυσκευάζετε στον προορισμό σας, εμφανίζεται πίσω σε σχήμα.

Τα ουδέτερα χρώματα πηγαίνουν επίσης με τα πάντα, καθώς και γεια! – Υπάρχει ένα τόξο πάνω του.

Το Kate Spade Packable Straw Fedora είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί αυτή τη στιγμή στο Διαδίκτυο (φαίνεται να προσφέρεται, boo!), Ωστόσο μπορεί να το έχουν στην κοινότητα Kate Spade Store.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικές φορές αξίζει να πάτε στο κατάστημα μόνο για να δείτε αν μπορείτε να χτυπήσετε μια θαυμάσια έκπτωση. Πήρα αυτό για 15% έκπτωση, δεδομένου ότι ήταν το τελευταίο καπό που ήταν διαθέσιμο, καθώς και συνέβη να είναι σε ένα μανεκέν. Είπα στον εταίρο πωλήσεων ότι ήλπιζα να πάρω ένα “φρέσκο ​​καπέλο από την πλάτη” (ναι, χρησιμοποίησα αυτά τα ακριβή λόγια, lol!), Ωστόσο το μόνο που ήταν το μοντέλο του δαπέδου, έτσι να μιλήσουν. Έτσι, με κόψτε ένα διάλειμμα στο κόστος (ευχαριστώ, όποιος κι αν είσαι!).

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *