Τρελός για κρέμες! Clarins κρέμες

0 Comments

Όταν τα όνειρα κρέμας έγιναν πραγματικότητα …
Αυτό το μήνα είμαι τρελός για κρέμες. Μείνετε συντονισμένοι για μερικά από τα προτιμώμενα προϊόντα μακιγιάζ μου κρέμας σε όλο τον Ιανουάριο.

Ακριβώς για να διευκρινιστεί, αυτό είναι ένα αστείο:

Και αυτό δεν είναι ένα αστείο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλό πράγμα!
(Side note: Πείτε χάρη σε εσάς, το Διαδίκτυο, για να με κάνει να γελάτε κάθε μέρα.)

Θα ήμουν η Remiss να μην συμπεριλάβω την προτιμώμενη συμφωνία μου με κρέμες σε αυτή τη σειρά και … -> Αυτά τα βρέφη από τους Clarins δεν παίζουν. Πάντα κρατώ τουλάχιστον ένα βάζο γύρω από τότε που κάθε φορά που το σύνθετο δέρμα μου αρχίζει να αισθάνεται σφιχτό, καθώς και ξηρό, καθώς και δυσάρεστο, καθώς και απλά συνηθισμένο, παράξενο, ο Clarins είναι εκεί για να με σώσει, ο άνθρωπος. Εγώ Dab λίγο στο δέρμα μου (δεν απαίτησε πολλά, λένε χάρη στην καλοσύνη, αφού αυτά τα βάζα, ενώ είναι πολύτιμα, είναι ακόμα ακριβό), καθώς και οι σφιχτές περιοχές μου πάντα αισθάνονται αμέσως καλύτερα.

Γαλλική Luxe Line Clarins ήταν γύρω από πάντα, καθώς και ενώ το εμπορικό σήμα μπορεί να μην είναι τόσο buzzy όσο ο μεθυσμένος ελέφαντας ή γυαλί αυτή τη στιγμή, καταλαβαίνω ότι μπορώ πάντα να υπολογίζω στις θαυμάσια κρέμα γάλακτος για να μην με σπάσω – και, σοβαρά, Ό, τι με κάνει να ξεσπώ.

Επίσης, ενώ χρησιμοποιώ ένα οξύ AHA ή τον γραφίτη BHA ή μια αντιγηραντική κρέμα ρετινόλης, οι Clarins ασχολούνται με κρέμες απίστευτα αντισταθμίζοντας οποιοδήποτε είδος επιθετικών προϊόντων απολέπισης. Όταν χρησιμοποιώ με συνέπεια μια κρέμα κλαίνων, η δομή του δέρματός μου φαίνεται ομαλά, όπως σε καμία ξηρά ή κηλιδωμένα μπαλώματα στο θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Κάθε clarins ασχολείται με την κρέμα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στρώματα σαν ένα όνειρο κάτω από το μακιγιάζ, επίσης. Είναι ο τύπος των κρέμες που αισθάνονται παχιά καθώς και πλούσιοι, οπότε θα πίστευες ότι θα λιώσουν κατά συνέπεια οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ που στρέψατε στην κορυφή, ωστόσο nope. Δεν το κάνουν.

FYI, κάθε κρέμα Clarins που έχω δοκιμάσει ποτέ έχει αρωματιστεί, καθώς και μου αρέσουν οι σημειώσεις (ιδιαίτερα παιωνία καθώς και φρέσκο ​​αχλάδι). Δεν πιστεύω ότι οι μυρωδιές είναι συντριπτικές, ωστόσο, αν είστε ευαίσθητοι στα αρωματικά προϊόντα, προσφέρετε απολύτως ένα sniff πρώτα. Πρέπει να είστε σε θέση να τα εντοπίσετε σχεδόν οπουδήποτε – σε Macys, Nordstrom, Ulta, Sephora.

Ο Clarins έχει μια σειρά από εκδόσεις της συμφωνίας τους με την κρέμα γάλακτος, το καθένα για να στοχεύσει ένα συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς και έχω κυκλώσει με λίγους από αυτούς ταυτόχρονα ή άλλο. Τα αγαπημένα μου είναι οι εξωσυμβατικές κρέμες (στα βάζα ροδάκινο) καθώς και οι Ύπατοι ουσιαστικές κρέμες (μπλε βάζα). Η εξαιρετική σύσφιξη είναι η γευστική τους γραμμή για τον “έλεγχο ρυτίδων” (όχι ένας ανεμιστήρας αυτής της φράσης, αν και … σαν να μπορεί κανείς να ασκήσει μια βούληση πάνω από τις ρυτίδες, ha!), Καθώς και το πιο ακριβό. Δεν έχω βαθιές ρυτίδες εμπειρίας γραμμές αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, παρατηρώ ότι όταν χρησιμοποιώ αυτή την κρέμα, το δέρμα μου, προσωρινά τουλάχιστον, φαίνεται να αντλείται καθώς και φρέσκο ​​για πολλά της ημέρας.

Η γραμμή με το μπλε βάζο, το Hyra ουσιαστικό, είναι για ευθεία υγρασία, καθώς και έχω χρησιμοποιήσει την Ύδρα-Essentiel πλούσιο για εξαιρετικά ξηρό δέρμα για πολλά χρόνια το χειμώνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας το χειμώνα, οι φίλοι μου στο Midwest έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες από την αρκτική καιρική κατάσταση που βλέπουν εκεί τώρα. Μείνετε χωρίς κίνδυνο (και ζεστό, OY!).

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *