Σάββατο Surfing, 7 Ιουλίου 2018

0 Comments

Εγώ, χθες το βράδυ.

Λοιπόν … περισσότερο σαν εμένα χθες το απόγευμα περίπου στις 5 μ.μ., να παράσχει ή να πάρω, αφού είναι όταν οι άνθρωποι στην νεαρή παιδική πόλη έχουν δείπνο. Και ενώ άλλοι άνθρωποι στο εστιατόριο απολαμβάνουν το σούσι τους ντυμένοι σαν πραγματικούς ενήλικες, ήταν αθλητισμός Το στηθοσκόπιο μου (Connor) όσο και το ροζ πασπαλίζουμε γυαλιά ντόνατ, ωστόσο το dripress …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι εξοικειωμένο καθώς και όλα, ελπίζω να χαλαρώσετε δεξιά. Αν αισθάνεστε τόσο κεκλιμένες, εδώ είναι κάποιο φως ανάγνωση για σας …

Όταν ήμουν παιδί, η γειτονιά του Mister Rogers, η οποία ήταν στον αέρα από το 1968 έως το 2001, ήταν μια από τις προτιμήσεις μου, καθώς και υπάρχει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του κ. Rogers που ονομάζεται δεν θα είσαι ο γείτονάς μου , με τα γραφεία διασκέδασης όπως … μέχρι το θάνατό της, η μαμά του πλεκτά όλα τα πουλόβερ φερμουάρ του. Επίσης, ο κ. Rogers είχε κάτι για τον αριθμό 143, καθώς και διατήρησε ένα βάρος ακριβώς 143 κιλά τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής του.

Αυτό το άρθρο ήταν ένα ανοιχτήρι μάτι: Συζητά τις συνέπειες της καλλιέργειας (όπως η αποψίλωση καθώς και τη ρύπανση των υδάτων) καθώς και την προμήθεια μερικών από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται συνήθως σε προϊόντα ομορφιάς. Σύμφωνα με το άρθρο, η παιδική εργασία χρησιμοποιείται συχνά στο αγρόκτημα καθώς και τη διαδικασία κακάο, μαρμαρυγία καθώς και βούτυρο Shea.

Η προτιμώμενη ελεγμένη αυτή την εβδομάδα ήταν αυτό το κομμάτι περίπου το πώς μια νεαρή κοπέλα που χρησιμοποιήθηκε για να πιστέψει τη δέσμευση της μητέρας της για εξωτερική ομορφιά ήταν καταπιεστική, ωστόσο η κυρία άλλαξε το μυαλό της όταν έφτασε στην ενηλικίωση. Από το άρθρο …

“Στη νότια Κορέα, η εξαιρετικά ανταγωνιστική κοινωνία, η ομορφιά ήταν ένας φυσικός δείκτης της δέσμευσης μιας επιτυχίας. Η ομορφιά ήταν ένα όπλο που θα μπορούσε να αναπτυχθεί για την καταπολέμηση της πατριαρχίας, πηγή ενέργειας για να προχωρήσει παρά την πατριαρχική περιορισμούς που περιορίζουν τις επιλογές για τις γυναίκες. Καθώς η νοσοκόμα κεφαλής ενός χώρου λειτουργίας στη Νότια Κορέα, η μαμά μου πήγε να μην ζει τίποτα για να ζήσει τη μεγαλύτερη ζωή της. Έχει τεθεί σε έθιμο με δυνατότητα ενδυμασίας για την καμπύλη φιγούρα της, εξασφαλίζοντας ότι πάντα έμοιαζε άψογη. Για τη μητέρα μου, η ομορφιά σήμαινε την ενδυνάμωση καθώς και την ανεξαρτησία. Αφού μετανάστευση στο U.S. το 1976, καθώς και η απώλεια της καριέρας της καθώς και η ανεξαρτησία, η ομορφιά ήταν ένα πράγμα που θα μπορούσε να διατηρήσει η μαμά μου. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα τα πράγματα έγιναν, βγήκε από το κρεβάτι κάθε πρωί καθώς και πραγματοποίησε το σχήμα ομορφιάς της με ακρίβεια καθώς και την υπακοή ».

Θα ήθελα να δω αυτή την οθόνη στο μουσείο V & A στο Λονδίνο που ονομάζεται Frida Kahlo: καθιστώντας τον εαυτό της επάνω, απλά για να δει το μακιγιάζ της. Χρησιμοποίησε Revlon, Coty καθώς και Talika!

Εάν πάτε, θα είστε σε θέση να δείτε το φωτεινό ροζ Revlon Blush, το προτιμώμενο κραγιόν της (που ονομάζεται “όλα τα Rosy”), καθώς και ένα βερνίκι νυχιών στο “Raven Red”.

Το British Makeup Brand Jecca είναι καινούργιο για μένα, ωστόσο θα είμαι στην επιφυλακή για αυτό, καθώς και προφανώς είναι το ραντάρ του L’Oreal, επίσης.

Ξεκίνησε το 2015 από τον καλλιτέχνη μακιγιάζ Τζέσικα Blackke, ο οποίος άρχισε να προσφέρουν συνεδρίες Makeover στις γυναίκες Transgender στην πατρίδα της του Κάρντιφ της Ουαλίας, αφού ακούσει μερικούς πελάτες της μίλησε ακριβώς πώς αισθάνθηκαν αγνοούμενες από τις τεράστιες μάρκες ομορφιάς. Σε απάντηση, εισήγαγε το δικό της στο κατάστημα του Διαδικτύου με προϊόντα που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες, όπως η κάλυψη “σκιά γενειάδας”, η οποία είναι όταν η ανάπτυξη μαλλιών του προσώπου είναι ορατή κάτω από το δέρμα.

Ευχαριστώ για το σκουλήκι του αυτιού, Jennifer!

Πώς να φορέσει ένα θεμέλιο Τρεις διαφορετικοί τρόποι

Έτσι, ποιος θα το ψήσει μαζί μου;!

Είμαι #sorrynotsorry Σχετικά με τη δημοσίευση ότι η συνταγή μπισκότων τσιπ σοκολάτας, παρεμπιπτόντως, δεδομένου ότι θα ήταν απολύτως λάθος για μένα να το κάνω μόνος του. Γίνετε φίλος καθώς και ψήστε μια παρτίδα μαζί μου. Σας παρακαλούμε? ΕΛΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλες ειδήσεις, η σημερινή μου, η 12η επέτειος της 12ης (! Ό, τι κι αν είσαι, έχετε ένα θεαματικό υπόλοιπο της ημέρας σας καθώς και ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. τα λέμε σύντομα.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *