Σάββατο Surfing, 24 Μαρτίου 2018

0 Comments

#notetoself πληρώνουν καλύτερα το ενδιαφέρον για το γράμμα δίπλα στο μέγεθος παπουτσιών όταν παραγγείλετε παπούτσια online. Δεδομένου ότι συνεπάγεται κάτι.

Duh, Karen!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιλέξαμε να αντιμετωπίσουν τα νέα παπούτσια ως ανταμοιβή για τη σύνταξη στο 5λεπτο περιοδικό για δύο εβδομάδες ευθεία.

(Λοιπόν … Χρειαζόμουν τα παπούτσια ούτως ή άλλως, ωστόσο αυτό ήταν μια μεγάλη δικαιολογία!)

Έτσι αγόρασα αυτά τα αξιολάτρευτα Brooks Ravenna 9s από την Amazon, πιστεύοντας ότι θα τους έβλεπα εγκαίρως για να σπάσουν το πρωί του Σαββάτου το πρωί μου, ωστόσο δυστυχώς … δεν είναι στα πόδια μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μόνο όπως έσκασα στο κουτί, βλέπω ότι σημειώθηκε “ευρύ” καθώς και “7,5 Δ.”

Προφανώς, το “D” συνεπάγεται ευρύ, για άτομα με μεγαλύτερα πόδια, τα οποία δεν αναγνώρισα όταν τα έβαλα στο καλάθι μου.

Πάντα παίρνω παπούτσια πλάτους ρουτίνας, τα οποία είναι σε ορισμένες περιπτώσεις σημειωμένες, ωστόσο, είναι συνήθως σιωπηρό, πλάτος “b”, έτσι πίσω αυτά πάνε αυτά.

Το έκανα σύντομα σκεφτόμουν να τους κρατήσω ούτως ή άλλως, αφού ήμουν τόσο κοιτάζοντας μπροστά σε αυτά σήμερα, όσο και πολύ καλύτερα χωρίς κινδύνους από το συγγνώμη. Αυτές οι αποκοπές πηγαίνουν πίσω, καθώς και θα τους επαναχρησιμοποιήσω στο πλάτος ρουτίνας.

Είμαι πραγματικά συγκεκριμένος για το πώς τα παπούτσια μου ταιριάζουν. Όχι, σοβαρά, αν υπάρχει ακόμη και ένας κόκκος άμμου σε εκεί, είμαι εντελώς μη λειτουργικός! Είμαι αυτός ο πονοκέφαλος που θα σταματήσει κάθε πέντε βήματα όταν αισθάνομαι κάτι μακριά με την κατάσταση των παπουτσιών μου.

Έτσι, ναι, να πληρώσετε το ενδιαφέρον σε αυτό το κομμάτι επιστολή όταν παραγγείλετε παπούτσια.

Αυτή είναι η πρότασή μου για την ημέρα!

Σε άλλες ειδήσεις … αγόρι, αγόρι, αυτό αισθάνθηκε σαν μια μεγάλη εβδομάδα για μένα. Είμαι τόσο ευχαριστημένος σήμερα είναι το Σάββατο. Απλώς εγκαταστάω με τη νέα οικιακή ψυχαγωγία τακτικά, καθώς και το πρώτο μου φλιτζάνι καφέ, αχ … Ενώ κάνω με αυτό, ακριβώς εδώ είναι μερικές ιστορίες που έπεσαν το μάτι μου αυτή την εβδομάδα.

Σας αρέσει το chanel; καθώς και τα βιντεοπαιχνίδια; Έχετε online γύρω από το Τορόντο; Εάν απάντησες στην πραγματικότητα σε αυτές τις ερωτήσεις, απαίτησεις να κάνεις εκείνους από εμάς που δεν βρίσκονται σε σύνδεση οπουδήποτε κοντά στο Τορόντο ένα στερεό καθώς και να παίξει αυτά τα παιχνίδια του Chanel όπως το καλύτερο τώρα.

Θέλω να πω, τι τι;! Um … μπορείτε να οραματιστείτε μια έκδοση chanel του mario bros; Αυτό θα ήταν τόσο επόμενο επίπεδο!

Αυτές οι χρωστικές χρωματικές χρωστικές μοιάζουν με ουράνια τόξα στο δέρμα. Έχουν γίνει από μια γραμμή Indie που ονομάζεται Dawn Eyes Cosmetics, τα οποία πιθανότατα συνεπάγεται ότι ένα από τα τεράστια μάρκες θα αντιγράψει την έννοια στο μη-μακρινό μέλλον, το Le Sigh.

Τι μια κυρία ανακάλυψε από την άσκηση πίεσης για την Ασφάλεια Προσωπικών Προϊόντων Ασφάλειας (PCPSA) στην Ουάσινγκτον.

Ακολουθεί το πόσο βερνίκι νυχιών; είναι φτιαγμένο.

Αυτή η νύφη του συντάκτη γοητείας προετοιμάστηκε για την εκδήλωση του γάμου της χρησιμοποιώντας ένα σχήμα γοητείας που ξεκίνησε έξι μήνες πριν από την τεράστια μέρα. Ξεκίνησε με μηνιαίες δόσεις του “Baby Botox”, μια μέθοδος μικρο-σταγονιδίων που χρησιμοποιείται στα φρύδια καθώς και το μέτωπο για να λείπουν λεπτές γραμμές, καθώς και μια σειρά θεραπειών με λέιζερ για αποχρωματισμό, αντηλιακή βλάβη καθώς και ουλές.

Οποιεσδήποτε κύστεις από την ακμή ένευσαν αμέσως με κορτιζόνη στο γραφείο του δερματολόγου, οπότε η ξεμπλοκάρισμα θα είχε χρόνο να θεραπευτεί καθώς και να μην αφήσει μια ουλή.

Αυτό είναι πολλά για να πάρετε! Βασικά, η προετοιμασία του γάμου μου ήταν η μέθοδος λιγότερο έντονη. Πήρα ένα μασάζ καθώς και να σκοντάψω τα φρύδια μου την προηγούμενη μέρα, καθώς επίσης προσλάβω έναν καλλιτέχνη μακιγιάζ για να με βοηθήσει να προετοιμαστεί για την τελετή την πραγματική ημέρα.

Ιδρύματα καθώς και concealers για να δοκιμάσετε αν το δέρμα σας σπάσει.

Το “Boy Beat” έχει κάνει τους γύρους στο Instagram από αργά, ωστόσο συνεπάγεται διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικά peeps. Ο Sir John (Makeup Hero μου) δηλώνει ότι “είναι μια ανδρογένια μέθοδος να κοιτάξουμε το μακιγιάζ να είναι αρσενικό καθώς και θηλυκό στην ακριβή ώρα, προσθέτοντας λίγο πολύ περισσότερη δομή από ό, τι θα είχατε φυσικά”.

Αυτός ο καλλιτέχνης κάνει αξιολάτρευτες απεικονίσεις εξέχουσων παλέτας καθώς και συλλογές μακιγιάζ.

Το καλύτερο, πιο cool μακιγιάζ μακιγιάζ που έχω δει σε έναν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα περιλαμβάνει το Blue Under Concealer, λάμπει καθώς και μια έξι χρονών γυναίκα που συμβαίνει να είναι η κόρη του ροζ.

Γιατί αυτά τα παράξενα ικανοποιητικά βίντεο των παγωμένων κέικ καθώς και τους πολτοποιημένους σωλήνες κραγιόν είναι … τόσο παράξενα ικανοποιητικά (σύμφωνα με την επιστήμη).

Στην κατάσταση αναρωτιέστε αν το μους μαλλιών σας ή το καθαριστικό της βερνίκι νυχιών θα πιάσει φωτιά, αυτό το μάγκα (που μπορεί να είναι ένα πυρομανιακό) έχει τις απαντήσεις.

Και τώρα, ακριβώς πώς να ζωγραφίσετε μια λογική γάτα …

Πιστεύω να το κάνουμε αυτό για την Κυριακή του Πάσχα.

Αν τρέξαμε στα νέα μου παπούτσια, θα το άκουγα αυτό.

Ηρεμία τώρα …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο, Babe. speak with you extremely soon.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *