Φέρνοντας πίσω τη δεκαετία του ’90 με το Mac Tendertalk Lip Balm

0 Comments

Μπορείτε απλά να απαίτησε ένα Balm Mac Tendertalk
Αυτά τα βάλσαμα των χείλων MAC τένυσης 100% μου έστειλαν σε ένα ταξίδι κάτω από τη λωρίδα μνήμης. Έχουν σκοπό να αντιδράσουν στο φυσικό σας επίπεδο pH για να σας δώσουν μια τέλεια απόχρωση χείλους. Τώρα όλα τα απαίτηση μου είναι ένας ήχος διάθεσης καθώς και εγώ set!

Παρακαλώ πείτε μου ότι δεν είμαι ο μόνος που θυμίζει εντελώς για αυτά τα πουκάμισα hypercolor tee που άλλαξε το χρώμα με τη θερμότητα του σώματός σας! Ελαφρύ λειτουργικό όμως Super Ενυδάτωση, οι τυλίξεις προσφέρονται τώρα σε πέντε έντονες αποχρώσεις στο Nordstrom για $ 20 το καθένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι ενυδατική …
Καραμέλα τυλιγμένο, παίζουν μαζί μου, με μέτρια, πλευρικό γεύμα καθώς και teddy ροζ αλλαγή καθώς και εντατικοποιήστε πάντα κάπως μετά τη χρήση σας για να σας δώσει ένα εξαιρετικά φυσικό flush, ωστόσο για μένα το καλύτερο πράγμα γι ‘αυτούς είναι ακριβώς πώς είναι ακριβώς πώς Απίστευτα ενυδατική καθώς και λαμπερό είναι χωρίς να αισθάνονται βαριά ή κολλώδη καθόλου. Επίσης, εργάζονται εξαιρετικές ως βάσεις κάτω από τα υγρά κραγιόν, καθώς παρέχουν μεγάλες προσφορές ολίσθησης, ωστόσο δεν επηρεάζουν τον χρόνο φθοράς ή την εμφάνιση των ματ υγρών κραγιόν.

Διατίθεται σε πέντε αποχρώσεις

Swatches του Mac Tendertalk Lip Balms (L To R) σε καραμέλα τυλιγμένο, με αρκετά επάνω, Teddy ροζ, πλευρικό γεύμα καθώς και παιχνίδι μαζί μου
Ακριβώς όταν εφαρμόζομαι αυτά στα χείλη μου είναι εξαιρετικά καθαρή, ωστόσο με κάποια γενναιόδωρη στρώση καθώς και μια υπομονή λίγο, το χρώμα σιγά-σιγά γίνεται πιο ορατό. Είπα ότι χρειάζονται περίπου δύο λεπτά για να τροποποιήσουν τα χρώματα που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Φορώντας Sheer ροζ Mac Tendertalk Lip Balm στο Candy Wrapper
Φορώντας rear ροδάκινο mac τένσημα χείλη βάλσαμο σε αρκετά εγώ επάνω
Sheer Bright Pink Mac Tendertalk Lip Balm σε Teddy Pink
Sheer Plum Mac Tendertalk Lip Balm
Sheer Red Mac Tendertalk Lip Balm στο παιχνίδι μαζί μου
Προσπάθησα παρόμοια προϊόντα στο παρελθόν, όπως και τα γυαλισμένα χείλη, καθώς και τα βάλσαμα του Palladio Lip, τα οποία είναι ωραία, ωστόσο πρέπει να δηλώσω ότι αυτά τα Balms Mac Tendertalk είναι τα πιο άνετα καθώς και απλά να τα φθορά. Είναι ευθεία βάλσαμα χείλη, ωστόσο με λίγο glam, χάρη στα καθαρά χρώματα τους καθώς και τους λείους σωλήνες χρώμιο (έχουν επίσης ένα ελαφρύ άρωμα βανίλιας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Είναι ιδανικά για χρήση τα Σαββατοκύριακα ή για να πάνε στο γυμναστήριο όταν θέλετε, ωστόσο, κάποιες ακτινοβολίες, ωστόσο δεν μπορούν να ενοχλούνται με ένα κολλώδες lipgloss, καθώς και όλοι δείχνουν στα χρωστικά μου χείλη εκτός από το εξαιρετικά καθαρό περιτύλιγμα καραμελών.

Μου αρέσει ακριβώς πόσο βαρύ καθώς και το luxe αυτά τα βλέπουν καθώς και αίσθηση.
Το τεράστιο πλυντήριο χρώματος + ακτινοβολία μου θυμίζει τους Lancome Juicy Shakers που πρόσφατα επανεξετάστηκα, με την πρωταρχική διαφορά ότι οι ζουμερά shakers έχουν μια σαφή γυαλιστερή εμφάνιση καθώς και αίσθηση, ενώ οι τένσες Mac έχουν περισσότερα λάμψη. Επίσης, δεδομένου ότι οι τυλίξεις είναι πιο σταθερές, διαρκούν περισσότερο στα χείλη μου.

Και οι δύο είναι ενυδατικές καθώς και είναι διαθέσιμες στη δική τους ομαλή συσκευασία (αν και οι ζουμερές αναδρομείς κερδίζουν το μέτωπο για μένα), οπότε είναι πραγματικά απλώς ένα ζήτημα προτίμησης στην επιλογή μεταξύ των δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πήρα πραγματικά αυτές τις φωτογραφίες προς το τέλος μιας μεγάλης εβδομάδας εργασίας, έτσι ώστε το μακιγιάζ μου είναι αρκετά απλό, καθώς και εδώ που φοράω:

NARS RADIANTED MOISTURIAIZER στην Annapurna αναμειγνύεται με το Dior Diorskin Nude BB Creme στο 004 (Είμαι μεταξύ των αποχρώσεων καθώς και η προσπάθεια να επιτραπεί αυτούς τους σωλήνες για να εξασφαλίσουμε ότι μπορώ να αγοράσω κάτι νέο με μια κατάργηση της συνείδησης!) // Το Amaretto κοκκινίζει Με τη σαμπάνια pop + prosecco pop από το becca x jaclyn hill champagne συλλογή σαμπάνιας συμφωνία με το συνδυασμό (που αναφέρεται επίσης σε αυτή τη θέση) // chaney stylo σκιά ματιών στο Laurier αυξήθηκε // Dior Diorshow έσκαψε την επέκταση έκταση μάσκαρα το 088 (που αναφέρεται σε αυτή τη δημοσίευση εδώ) // Γλώσσα Boy Brow σε μαύρο (χρησιμοποιείται επίσης σε αυτό το σεμινάριο).

Τι σας αρέσει να κρατάτε κοντά σας για να παρέχετε τα χείλη σας λίγο somethin’-somethin ‘;


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *