Τα μαλλιά μου θέλουν να τρέξουν άγρια ​​και ελεύθερα! – Και είμαι καταπληκτικός με αυτό

0 Comments

θα αφήσει αυτά τα μαλλιά να τρέχουν άγρια ​​και ελεύθερα!
Κομψή και δομημένη είναι διασκεδαστική μερικές φορές, ειδικά όταν παίρνετε ένα νέο σύνολο κτυπήματος, αλλά συνειδητοποίησα ότι τα μαλλιά μου θέλουν να βγάλουν εικαστικά όπου τα άγρια ​​πράγματα είναι, οπότε αν θέλει να πάει φυσικά κυματιστό και να τρέχει ελεύθερος, είμαι εντελώς κάτω.

Για το κυματιστό, “άγριο πράγμα” κοιτάξτε σε αυτές τις φωτογραφίες, χρησιμοποίησα δύο παραθαλάσσια προϊόντα κυμάτων από το Bumble και Bumble.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκίνησα με το πλύσιμο των μαλλιών μου και το στέγνωμα με την εμπιστοσύνη μου πετσέτα μαλλιών Aquis.

Στη συνέχεια, ψεκάστηκα το Bumble και Bumble Surf έγχυση ($ 29) σε αυτό από το μέσο άξονα μέχρι τα άκρα πριν να αφήσετε τον αέρα των μαλλιών μου να στεγνώσει.

Η σερφ της έγχυσης ήταν γύρω από λίγο. Είναι παρόμοιο με το O.G. Bumble και Bumble Surf Spray για Beachy Waves, αλλά αντί να δώσετε τα μαλλιά σας ένα ματ φινίρισμα με τα κύματα που έχουν μια ελαφρώς τραγανή υφή, αφήνει μια λάμψη και να συνοψίζει τα μαλλιά σας σε κύματα που είναι μαλακά στην αφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Για να το χρησιμοποιήσετε, ψεκάστε το σε υγρά μαλλιά και αφήστε το να στεγνώσει ο αέρας να κάνει το thang του.

Για αυτή την εμφάνιση, μετά από τα μαλλιά μου εντελώς “αποξηραμένα στον αέρα”, δημιούργησα τα χαλαρά κύματα στα κορυφαία στρώματα με ένα GHD κλασικό σίδερο σίδερο. Στη συνέχεια, ψεκάστηκα το Bumble και Bumble Surf Foam Spray Blow στεγνή στην κορυφή για την υφή και χρησιμοποίησε τα δάχτυλά μου για να σκοντάψει απαλά το προϊόν μέσω των κορυφαίων στρωμάτων.

Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά χρησιμοποιώντας το σπρέι αφρού surf. Είναι ένα νέο προϊόν (νομίζω ότι βγήκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι), και είναι ένα υβριδικό ψεκασμό Mousse / Beach Waves Spray για τον όγκο και την υφή. Είστε υποτιθέμενοι να το ψεκάσετε σε βρεγμένα μαλλιά, στη συνέχεια φυσώντας το στεγνό, αλλά αισθάνθηκα δημιουργική, έτσι το ψέξατε σε ξηρά μαλλιά αντί.

Παρόλο που δεν το χρησιμοποίησα τον τρόπο με τον οποίο υποτίθεται ότι, εξακολουθώ να μου αρέσουν τα αποτελέσματα, ειδικά μετά τη χρήση του σίδερο σίδερο, επειδή το ψεκασμό ανυψώθηκε τις κυματιστές μπούκλες και τους ορίστηκε χωρίς να τους αφήνει να αισθάνονται τραγανά, έτσι θα μπορούσαν να τρέξουν άγρια και δωρεάν!

Μιλώντας για τα άγρια ​​πράγματα (γεια, τεμπέλης μεταβάσεις) … Έχω ακούσει αυτό το τραγούδι από την Alessia Cara (είναι καναδική ποπ τραγουδιστής) στην επανάληψη από το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Είναι ο τρέχονος ύμνος των μαλλιών μου.

Μου άρεσε η χούφτα των τραγουδιών της που έχω ακούσει, και μόλις ανακάλυψα ότι εκτελεί στο SF τον επόμενο μήνα. Θέλω να πάω … Αλλά τότε είμαι σαν, “Το σύνολο της πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει μέχρι τις 10 μ.μ., και αυτό είναι όταν το σώμα μου πρέπει να κοιμηθεί. Έτσι, θα παρακολουθώ μόνο τα βίντεο της στο YouTube … ”

Hahah! Καλώς ήλθατε στο #momlife.

Στην πραγματικότητα, ας πάρουμε πραγματικές … Ακόμα και πριν από την Connor ήρθε μαζί, ήμουν έτσι όταν πρόκειται για συναυλίες. Νομίζω ότι θα ήταν διαφορετικό, αν και ήμουν ψηλότερος και θα μπορούσε πραγματικά να δει τη σκηνή. Πιθανότατα θα είμαι πιο κίνητρο να πάω σε παραστάσεις, να μείνεις αργά και να χορέψω τη νύχτα μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιος πρέπει να επινοήσει τις ενισχυτικές καρέκλες για μικρότερες peeps …

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *