Τι καταλαβαίνετε για το Buxom Ισχυρό & ελκυστικό κραγιόν πηκτώματος; Εξετάζοντας τα μυαλά θέλουν να γνωρίζουν …

0 Comments

Ισχυρή & σέξι … Φαίνεται σαν Buxom που ονομάστηκε το νεότερο κραγιόν τους μετά τις καρτέλες.

Ναι, “Bold” καθώς και “Sexy” είναι δύο λέξεις που σε καμία μέθοδο δεν μου εξηγεί αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ περισσότερο σαν εξαντλημένο, καθώς και φουσκωμένο (lol!) Από την ανάκαμψη της βρεφικής γυναίκας γύρω, το μπάσκετ μου, καθώς και να μην πάρει αρκετό ύπνο, ωστόσο ίσως αν φορέσω buxom ισχυρό και ελκυστικό κραγιόν ($ 22), μερικά από τα Η ισχυρή καθώς και η ελκυστική ενέργεια θα μου τρίβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί…

Έχω χτυπήσει σε αυτό την άλλη μέρα στη Sephora. Πήγα να αποσπάσω τον εαυτό μου / να επαναφορτίσει τις μπαταρίες μου αφού έπρεπε να κάνω κάποια ιατρική δοκιμασία που χρειάστηκε τρεις ώρες καθώς και περιλάμβανε τρεις (τέσσερις;) βελόνες. Ήταν για αυτό το πράγμα που ονομάζεται προβολή τριών ωρών γλυκόζης για να καταλάβει αν έχετε διαβήτη κύησης, το οποίο – WAH! – Ελπίζω ότι δεν έχω, αφού μου αρέσουν οι υδατάνθρακες, καθώς και η ζάχαρη τόσο πολύ.

Περιμένω ακόμα τα αποτελέσματα …

AnyWho, μετά τη δοκιμή, έπρεπε να διαγράψω το τραύμα της βελόνας καθώς και να πάμε ματιά στο μακιγιάζ, έτσι κατευθυνόμουν στο Sephora, το οποίο ήταν εκεί που βρήκα αυτά …

Τα χρησιμοποιούσατε πριν; Μου αρέσει η μέθοδος που ακούγονται. Είναι τα κραγιόν πηκτής, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις συνεπάγεται μια πολύ ελαφριά φόρμουλα, καθώς και αυτά είναι, πράγματι, χρεώνονται ως ελαφρύ.

Διατίθενται σε ματ, καθώς και ο σατέν ολοκληρώνει καθώς και πολλά πραγματικά αρκετά χρώματα. Είδα κόκκινα, κοράλλια, πλούσια, ροζ, καθώς και μερικά γυμνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι τόσο περίεργος! Εάν τα χρησιμοποιήσετε πριν, ενημερώστε με.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *