Σάββατο Surfing, 1η Ιουνίου 2019

0 Comments

Μεγάλη πρωί! Βαθιά αναπνοή σε … βαθιά αναπνοή έξω … τεντώστε. Είναι νωρίς εδώ, έτσι εξακολουθώ να ξυπνάω. Έχω πάρει πραγματικά τον εαυτό μου από το κρεβάτι στο κάταγμα της αυγής τα Σάββατα καθώς και τις Κυριακές για μερικές εβδομάδες, που δεν έχω κάνει ποτέ πρόθυμα στη ζωή μου. Το σώμα μου αρέσει να κοιμάται αν παρέχει την ευκαιρία, ωστόσο, όταν σηκωθώ νωρίς, το κάνει πολύ πιο εύκολο να συλλάβει σε μια προπόνηση καθώς και κάποια ανάγνωση.

Μου λείπει οι πρόσθετοι κύκλοι REM; Ναι, λίγο … Δεν είμαι ακόμα ένα πρωινό πρόσωπο, ωστόσο, μπορώ να μεταμφιελέσω ως ένα. Είναι σαν μία από τις εν λόγω διαφημίσεις του ’90 για τα σχολεία μοντελοποίησης Barbizon. “Να είστε ένα μοντέλο. Ή … απλά μοιάζει με ένα! ” Δεν είμαι πρωινός τύπος. Μοιάζω μόνο ένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτή τη σημείωση, ελπίζω ότι το Σάββατο σας ήταν παραγωγικό μέχρι τώρα! Η ανάγνωσή σας για την εβδομάδα …

Εδώ είναι η καλύτερη μέθοδος για την εξάλειψη των κηλίδων μακιγιάζ από τα ρούχα σας, σύμφωνα με καλά + καλό. (Συμβουλή: Περιλαμβάνει σαπούνι γεύματος.)

Τα μαλλιά καθώς και οι ομάδες μακιγιάζ βοηθούν στην παραγωγή των χαρακτήρων στις προτιμώμενες τηλεοπτικές εκπομπές μας. Οι καλλιτέχνες σκέφτονται κάθε λεπτομέρεια, από τα τατουάζ συγκεκριμένων περιόδων καθώς και τα μαλλιά στον τύπο της μαύρης αποκτά μετά από το κόστος του κόστους σε μια τροπική τοπική βάση.

Εδώ είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά με έφεση ότι ποτέ δεν είδα να έρχομαι: μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, τα μεγάλα εμπορικά σήματα όπως το Chantecaille έχουν διευρυνθεί στη φροντίδα του δέρματος για τα παιδιά.

7 Προϊόντα over-the-counter retinol Οι ειδικοί του δέρματος συνιστούν

Ένα νέο άρωμα που έχει παρασχεθεί με την ανθρωπογενή νοημοσύνη εισάγοντας σύντομα στη Βραζιλία, με την έννοια ότι ένα πρόγραμμα υπολογιστή μπορεί να ενσωματώσει τις σημειώσεις αρωμάτων σε μεθόδους δεν μπορεί να κάνει ανθρώπινα μπορεί. Πιστεύω ότι είναι συναρπαστικό ότι οι επιστήμονες που εργάζονται με το AI αναφέρονται στο πρόγραμμα ως θηλυκό, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ιστορικά τύπος έχει κρατήσει τις κορυφαίες θέσεις ως “μύτες” για τις τεράστιες μάρκες.

Ο Drake πήρε ένα κομμάτι χνούδι από τα μαλλιά του Stephen Curry κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ένα από τα τελικά NBA καθώς και να το βάλει στο eBay. Πλευρική Σημείωση: Πολεμιστές !!!

Σύντομα η προτιμώμενη μάρκα προσφυγής σας μπορεί να σας πωλήσει ένα σαμπουάν με μια σειρά από γραπτά.

Καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να πάρετε ένα blowout στο CVS;

Γιατί ολόκληρη η ομάδα μπέιζμπολ κολλεγίων όλοι χρησιμοποιούν το τέχνασμα της Victoria Amber ρομαντικό άρωμα

Εδώ είναι που ανακάλυψαν οι ερευνητές όταν έβλεπαν κάμερες σε γάτες καθώς και απλά αφήστε τους να κάνουν τα πράγματα της Kitty.

Όντας μια τρελή γυναίκα αιλουροειδών είναι μεγάλη για την υγεία σας, σύμφωνα με την επιστήμη.

Μιλώντας για καλούς φίλους των αιλουροειδών, ακριβώς εδώ είναι μερικές δημοφιλείς γυναίκες αιλουροειδών (και αιλουροειδείς κύριοι) σε όλη την ιστορία.

Katie Jane Hughes: Καλλιτέχνης μακιγιάζ, μάγος

Δεν κλαίω; κλαίνε.

Αυτό είναι ένα μεγάλο μίγμα για τον καθαρισμό του σπιτιού σας το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

OK, time for a quick walk around the community in my pajamas (yes, I’m that person). have a terrific weekend as well as a fabulous very first day of June. ?

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *