Προσιτησία ομορφιάς: Ανακαλύπτοντας να διαχειριστείτε την ενοχή της ετικέτας των τιμών

0 Comments

$ 325 καλά δαπανώνται.
Πέρυσι έγραψα ένα σύντομο δοκίμιο για το τι αισθάνεται όπως όταν αρχίζει να “Budget Beauty” να βλάψει πραγματικά τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Εν ολίγοις, διερεύνυσα γιατί σκέφτηκα ότι δεν ήταν πλέον γόνιμη για μένα να έχω επτά από τα ίδια κραγιόν σε ποικίλες αποχρώσεις του κόκκινου που ήταν όλες οι προβολές για ένα τριτοχικό κραγιόν όταν για το σύνολο των επτά, πιθανότατα θα μπορούσα να αγοράσω το υψηλότερη τιμή από τώρα.

Πολλές από τις απόψεις μου σε αυτό το δοκίμιο εξακολουθούν να δακτυλογραφούν. Πιστεύω ότι η επένδυση στον εαυτό σου αξίζει τον χρόνο καθώς και η αναμονή αν δεν μπορείτε να πληρώσετε γι ‘αυτό σε αυτή τη στιγμή, ωστόσο, όπως ένα άτομο που μεγάλωσε στις μακρινές φτάνει των adirondacks με λίγα χρήματα, δεν μπορώ Πείτε ότι θα αισθάνομαι απαραίτητα μεγάλη για να περάσω χρήματα σε οτιδήποτε, ιδιαίτερα τον εαυτό μου ή τα προϊόντα μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν κοιτάω τη συλλογή μακιγιάζ μου, το προϊόν της υψηλότερης τιμής σε αυτό αυτή τη στιγμή είναι η κλινιμή μου ακόμα πολύ καλύτερα μακιγιάζ. Το αγόρασα με τη σύσταση ενός υπαλλήλου Sephora, καθώς και το αγαπώ μέχρι το υγρό μακιγιάζ. Έψαξα για κάτι που δεν θα φράξει τους πόρους μου, καθώς και αυτό θα κάλυπτε την ακμή μου καθώς και η ερυθρότητα. Στα 27 δολάρια, δεν είναι τόσο δαπανηρή σε σύγκριση με ορισμένα αντικείμενα που έχω δει, ωστόσο είναι πολύ περισσότερο από όσο είχα χρησιμοποιηθεί για να δαπανήσει.

Όταν το δέρμα μου άρχισε να εξερευνά λόγω της ακμής ενηλίκων, άρχισα να επανεξετάσω τη ρουτίνα της επιδερμίδας μου. Ήξερα ότι θα έπρεπε να ξοδέψω πολύ περισσότερα χρήματα σε κρέμες, αλοιφές, καθώς και ενυδατικά, καθώς το δέρμα μου απαίτησε την ποιότητα καθώς και τη φροντίδα. Ωστόσο, αυτή ήταν η μόνη περιοχή στην οποία ανέφερα. Προσπάθησα ακόμα να ανακαλύψω τις καλύτερες προσφορές, τις πιο προσιτές μάρκες για την καλύτερη ποιότητα (η οποία, δεν είμαστε όλοι, κατά καιρούς;)

Επί του παρόντος, οι τιμές περιποίησης της επιδερμίδας μου φαίνονται κάτι τέτοιο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Aczone Gel συνταγή: περίπου 45 δολάρια

Tretinoin συνταγή: περίπου $ 5

Retin-μια συνταγή: περίπου $ 10

Moisturizer: $ 9

Cleanser $ 7

Σύνολο: $ 76 (δώστε ή πάρτε μερικά δολάρια.)

Δεν είναι κακό, λαμβάνοντας υπόψη τις συνταγές μου να με κρατούν σχεδόν 6 μήνες, καθώς και το γιγαντιαίο μπουκάλι καθαρισμού ουδετερογενών που αγόρασα λίγους μήνες πίσω εξακολουθεί να πηγαίνει ισχυρή. Αυτές είναι οι τιμές που μπορώ να προσφέρω με, δεδομένου ότι πιστεύω ότι η επένδυση στο περιεχόμενο μου είναι σχεδόν μέρος της υγείας μου. Είμαι πολύ προσεκτικός όταν ασχολείται με την ηλιοθεραπεία καθώς και να βάζει το SPF. Ως πολύ ανοιχτό κορίτσι, εγώ slather όσο μπορώ, ακόμα και όταν είναι θολό.

Αυτό που με παίρνει, ωστόσο, είναι τα αντικείμενα που δεν χρειάζεται να ξοδέψω χρήματα, καθώς και τις πιέσεις που βομβαρδίζονται με καθημερινά όταν σκέφτομαι ακόμη και να αγοράσω οποιοδήποτε είδος είδους είδος προσφυγής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήμουν αναρροφάμαι στα όρια για τόσο πολύ καιρό. Γιατί να πάρετε την ποιότητα όταν μπορείτε να ανακαλύψετε μια λιγότερο δαπανηρή έκδοση; (Και αυτό δεν σημαίνει ότι ορισμένα φαρμακεία μάρκες δεν γίνονται πολύ καλύτερη ποιότητα) δεν γίνονται πολύ καλύτερη ποιότητα.) Ωστόσο, ως κάποιος που μεγάλωσε με ένα αυστηρό σχέδιο προϋπολογισμού καθώς και άρχισε να αγοράζει πολλά πράγματα για τον εαυτό της πολύ νωρίς, ανακαλύπτοντας ακριβώς πώς να σχεδιάσει το σχέδιο για τα πράγματα εγώ Χρειάζεται έναντι των πραγμάτων που ήθελα ήταν ένα από τα πιο περαιτέρω μαθήματα για να μάθουν, αφού σας κάνει να αισθάνεστε απαίσια.

Περίπου δύο εβδομάδες πριν, όταν είχα αρκετό από τα μαλλιά μου, καθώς και επέλεξα ότι ήταν καιρός για μια περιποίηση (το πρώτο μου γιατί το καλοκαίρι), κατευθυνόμουν στην πλατεία της Ένωσης στη Νέα Υόρκη για να προσπαθήσω να επισκεφθείτε σε ένα από τα Πολύ καλύτερα σαλόνια αλυσίδας, δραματικά NYC. Ήταν, δυστυχώς, κράτηση. Πήρα το Yelp καθώς και προσπάθησε για την πρώτη θέση που ήταν ανοιχτή αργότερα, καθώς δεν επισκέπτεται μόνο. Πήγαμε, αναφέρθηκε μια τιμή, καθώς και επειδή ο συνεργάτης μου πληρώνει για ένα κομμάτι του ως δώρο, ήμουν εντάξει με αυτό. Ωστόσο, τότε το άτομο που εργάζεται στη ρεσεψιόν μου ρώτησε την ερώτηση που έκανε τις λιπαρές μου ευαισθησίες.

“Θα θέλατε ένα ποτήρι κρασί;”

Είχα παρασχεθεί νερό ή καφές στα σαλόνια ομορφιάς πριν, ωστόσο ποτέ δεν κρασί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και επιτρέψτε μου να είμαι σαφής ότι όταν παίρνω κρασί, είναι συνήθως ξυπόλητος ή κίτρινο. Μου αρέσει ένα μπουκάλι που μπορεί να διαρκέσει μια εβδομάδα αν χρειαστεί να είναι. Παρέχοντας ότι το ποτήρι κόκκινο κρασί με έκανε να θέλω να γυρίσω την ουρά καθώς και να ξεφύγουν από την πόρτα, αφού ήξερα ότι αυτό το κούρεμα / χρώμα επρόκειτο να δαπανηθεί πολύ περισσότερο από το paycheck είχα κάνει αυτή την εβδομάδα temping.

Και το έκανε. $ 325 αργότερα, καθώς και εγώ ακόμα κάτω από τότε που δεν είχα επαρκή χρήματα για μένα. Πάω, καθώς και έτρεξα, ντροπή ότι δεν είχα κάνει την κατάλληλη έρευνα για το σαλόνι ομορφιάς που είχα επιλέξει. Ήμουν τρομακτικός ότι δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσα χρήματα θα ήταν η υπηρεσία μου, καθώς και ότι δεν κατάφερα να αναγνωρίσω ακριβώς ακριβώς πώς το snazzy ένα μέρος που μπήκα. Ενώ ήμουν ευχαριστημένος που είχα επενδύσει στον εαυτό μου, δεν μπορούσα να απολαύσω σε αυτό. Πήγα σε ένα Duane Reade καθώς και σχεδόν φώναξε από τότε που δεν είχα μόνο $ 200 στην πιστωτική κάρτα μου, ωστόσο είχα περάσει τα υπόλοιπα από τα 200 δολάρια από τον συνεργάτη μου στην υπόλοιπη ισορροπίακαθώς και τις συμβουλές μου. Ακριβώς πώς θα μπορούσα να σπαταλήσω τα πολλά χρήματα όταν είχα δουλέψει τόσο δύσκολο να πάρω την ισορροπία της κάρτας πιστωτικής βαθμολογίας μου; Ακριβώς πώς θα μπορούσα να περάσω τόσο μεγάλο μέρος των χρημάτων του φίλου μου; Ακριβώς πώς αισθάνονται τα μαλλιά μου, καθώς φαίνονται τόσο εκπληκτικά;

Επειδή αυτή είναι η δαπάνη των πραγμάτων. Το να είσαι συνειδητός ότι θα περάσω ένα υπερβολικό ποσό, ιδιαίτερα στη Νέα Υόρκη, για αξιοσημείωτα μαλλιά, καθώς και η επένδυση στον εαυτό σου δεν είναι πάντα ένα κακό πράγμα. Αυτό ήταν το μάθημά μου. Αξιοσημείωτη ποιότητα καθώς και φροντίδα για τον εαυτό σας δεν έρχεται φθηνό (όπως το παλιό που λέει για τατουάζ), καθώς και αυτή τη στιγμή ηρεμίας μετά τη θύελλα του πανικού μου μπορεί να έχει διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά, ωστόσο με επιτρέψει να εκτιμήσω το Καλοσύνη που είχα κάνει για τον εαυτό μου. Είχα πάρει μια ολόκληρη μέρα για τον εαυτό μου, πέρασα χρόνο μαζί μου, πραγματικά χαρούμενα στη δική μου επιχείρηση, ενώ πήρα τον εαυτό μου χαϊδεμένος. Αυτές οι στιγμές είναι λίγες όσο και μακριά, καθώς και αν και εξακολουθώ να είμαι αμήχανα για τους λανθασμένους υπολογισμούς μου, ανακαλύπτω να εκτιμήσω αυτές τις στιγμές αυτοεξυπηρέτησης καθώς και να μην τους ρίξω κάτω από το λεωφορείο από την τιμή.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *