Πολύ εκπληκτικό για το σχολείο Dinoplatz Scalator Mascara παίρνει τις βλεφαρίδες σας σε Jurassic επίπεδα

0 Comments

επειδή … Δεινόσαυροι.

Έχω αυτή τη θεωρία ότι αν θέλετε κάτι να είναι πολύ πιο φοβερό, να κολλήσετε ένα δεινόσαυρο σε αυτό. Ή σε αυτό. Είτε πρόκειται για μια ταινία, ένα μεσημεριανό γεύμα ή, σε αυτή την περίπτωση, μια μάσκαρα … αν και οι δεινόσαυροι δεν έχουν πολλά να κάνουν με την επιμήκυνση των βλεφαρίδων, την καμπύλη και τον διαχωρισμό των ακινήτων των $ 25 πολύ εκπληκτικό για τη μάσκαρα κυλιόμενες σκάλες δεινοπλάζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ενισχύουν την εμπειρία … επειδή είναι χαριτωμένα.

Σχετικά καινούργιο εδώ, πολύ εκπληκτικό για το σχολείο είναι μια κορεατική μάρκα προσφυγής που είναι διαθέσιμη τώρα στη Sephora, όπου η κυλιόμενη σκάλα Dinoplatz παίρνει Brontosaurus-Caliber καλές κριτικές.

Είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι μια σωλήνωση μάσκαρα … ακόμα κι αν η Sepha δεν το αναφέρεται ως τέτοια, επειδή είναι ένα από αυτά που πρέπει να αφαιρέσετε με ζεστό νερό και στη συνέχεια να γλιστρήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Έχει επίσης ρυθμιζόμενο ραβδί. Περιστρέψτε το dial thingamabob στο καπάκι για να επιμηκύνετε ή να συντομεύσετε τη βούρτσα για να δημιουργήσετε διαφορετικά εφέ βλεφαρίδας, όπως και να επεκτείνετε τη βούρτσα πλήρως, που το χρησιμοποιώ κανονικά, συμπυκνώνεται σε βούρτσα και το μήκος, αλλά μειώνει τη βούρτσα συμπυκνώνεται στην προσθήκη έντασης .

Θέλω να πω, το βούρτσα είναι ένα κομψό επιπλέον … αλλά αυτά τα πράγματα είναι όλα σχετικά με τον τύπο, το οποίο, το imo, είναι καλύτερο από κάθε άλλη φόρμουλα μάσκαρα εκεί προς το παρόν.

Τώρα, έχω έναν δύσκολο χρόνο να πάρει εκστατικό για τους μασκαρά αυτές τις μέρες, επειδή σκέφτοντας ποτέ ότι έλαβα έγκυες με το κοριτσάκι, οι βλεφαρίδες μου ήταν σε απεργία. Τίποτα – και δεν έχω τίποτα – κατέχει μια μπούκλα, και κάθε μάσκαρα που προσπαθώ να έχει κάτι που δεν μου αρέσει …

Εκτός από αυτό.

Η κυλιόμενη σκάλα DinoPlatz με κάνει εκστατικό να φορέσω ξανά τη μάσκαρα επειδή κάνει απολύτως όλα καλά. Κούμπει, επιμηκύνει, πυκνώνει και ορίζει και ο σκούρος μαύρος τύπος δεν νιφάδα ή μουτζούλη.

Η φορώντας μάσκαρα δεν φαίνεται πλέον σαν μια δουλειά πια, και δεν έχω καν άγγιξα τον σωλήνα του Chanel Le Volume (το οποίο συνήθιζα να / κανονικά αγάπη!) Σε μήνες.

Εάν προσπαθείτε να βρείτε μια μη-ανοησία, δραματική μάσκαρα που κάνει τα πάντα, μην χάσετε την κυλιόμενη σκάλα dinoplatz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και, γεια! – Υπάρχουν δεινόσαυροι σε αυτό!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *