Το Chanel Rouge Coco Stylo ολοκληρώνει τα λιπλάκια για ομαλά, χείλη και λαμπερή λάμψη

0 Comments

που κλασική Chanel μαύρη και χρυσή συσκευασία …
Ομαλή, κρεμώδης, γυαλιστερή. Όταν σκέφτομαι τι ψάχνω σε ένα χείλος, αυτά είναι τα τρία πρώτα επίθετα που έρχονται στο μυαλό. Και ο κόσμος μου, εσύ, αυτό είναι ακριβώς αυτό που ο νέος Chanel Rouge Coco Stylos για την άνοιξη 2016 παραδώσει.

Έχω πάντα αγαπούσα το chanel makeup και η συγκίνηση του να βγάλει ένα προϊόν σε εκείνη την κομψή μαύρη συσκευασία με αυτό το επώνυμο διπλό-c λογότυπο ανάγλυφο σε λαμπερό τραγανό λευκό ποτέ δεν χάνει την έκκλησή του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι τόσο ενθουσιασμένος που αυτοί οι εύχρηστες και κομψές μικρές σωλήνες του Chanel Rouge Coco Stylo πλήρης φροντίδα χείλη χείλη ($ 37 το καθένα) αισθάνονται τόσο καλά στα ξηρά μου χείλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Chanel περιγράφει αυτά τα Lippies ως έχοντας “την ένταση ενός κραγιόν, τη λάμψη ενός lipgloss και την άνεση ενός βάλσαμο για τα χείλη”, και εκεί πραγματικά δεν ήταν ποτέ πιο ακριβής περιγραφή προϊόντος. Για μια φόρμουλα φροντίδας των χειλιών, αυτοί οι Rouge Coco Stylos είναι απίστευτα χρωματισμένες και προσφέρουν ποπ της χρωστικής τέλεια για την άνοιξη.

Από την άλλη πλευρά, είναι ιδιαίτερα κρεμώδη και λαμπερά – όχι σε αντίθεση με το πολύ αγαπημένο Rouge Rouge Extait de Gloss Formula – δίνοντας τα χείλη μια παχουλό εμφάνιση που είμαι επικεφαλής πάνω από τα τακούνια για.

“Η ένταση ενός κραγιόν, η λάμψη ενός lipgloss και η άνεση ενός βάλσαμου χείλους – όλα σε μια κρεμώδη αλλά ελαφριά φόρμουλα. Αυτός ο καινοτόμος τύπος εμπλουτίζεται με το έλξη του εκχυλίσματος σπόρων μήλων και ενυδατώνει το έλαιο Jojoba και το έλαιο καρύδας. Το μεταξωτό σκόνη, τα μελισσοκομεία και τα ειδικά συστατικά βοηθούν ορατά ομαλή, γεμάτη και προσθέστε λαμπρό 3D λάμψη στα χείλη. Ένα φάσμα οκτώ ακαταμάχητων αποχρώσεων διαθέτει ροζ, κόκκινα, γυμνά και κοράλλια. Σε μια βολική, στρίψτε τη φόρμα “Stylo” για να γράψετε την έγχρωμη υπογραφή σας. ”

-Chanel.com

Ένα πρόσθετο συν; Οι συναδέλφοι Franchophones θα σημειώσουν ότι ο Chanel έχει κρυφτεί ένα έξυπνο παιχνίδι με λέξεις στα ονόματα προϊόντων. Η γραμμή ονομάζεται “Ρουζ script (σενάριο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Λατρεύω το μικρό παιχνίδι με τα λόγια. Είναι γλυκό και Ω, τόσο chanel.

Chanel Rouge Coco Stylo (αριστερά προς τα δεξιά) 202 Conte, 206 Histoire, 212 Rechit, 218 Script

Θυμηθείτε πώς ανέφερα ότι έχω ξηρό δέρμα επιρρεπή στο έκζεμα (κυρίως γύρω από τα χείλη μου); Θα σας ζητήσω να παρακαλώ να πάτε εύκολα για μένα όπως i επισκέπτη θέση στο μακιγιάζ και το blog ομορφιάς. Λόγω της ξηρότητας, τείνω να είμαι λίγο αυτοσυνείδητος για τα δείγματα των χείλη μου. Αναφέρα μόνο αυτό καθώς ο τύπος αυτών των Lippies είναι απίστευτος για όσους από εμάς αγωνίζονται με τέτοιες ανησυχίες στην περιοχή των χειλιών. Ακόμη και στο Floakiest, τα χείλη μου φαίνονται (και αισθάνονται!) Plump και υγιεινή χάρη σε αυτόν τον τύπο.

Δείτε τι εννοώ για τη χρωματισμό; Αυτός ο Rouge Coco Stylo πλήρες χείλος φροντίδας λάμπει σοβαρά σαν ένα απίστευτα μαλακτικό και ενυδατικό βάλσαμο, αλλά η χρωματισμό δεν λείπει. Ο Chanel χτύπησε πραγματικά το καρφί στο κεφάλι με αυτή τη φόρμουλα, αλλά προσέξτε – μην πιέζετε πάρα πολύ σταθερά όταν εφαρμόζετε αυτό το προϊόν στα χείλη σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να δείτε στο Swatch του 202 Conte (παραπάνω) ότι το προϊόν θα σπάσει το ραβδί όταν πιέζεται πολύ σταθερά. Ένας απαλός τύπος και η σύσφιξη και τα χείλη σας είναι επικαλυμμένα σε πλούσιο και ενυδατικό χρώμα.

Chanel Rouge Coco Stylo (top to bottom): 202 Conte, 206 Histoire
Chanel Rouge Coco Stylo (top to bottom): 212 Recit, 218 Script
Συμπέρασμα? packed with hydrating apple seed extract, jojoba oil, coconut oil and beeswax, the new Chanel Rouge Coco Stylo complete care Lip shines are superb. Whether your spring comes in like a lion before going out like a lamb, and you need a little extra somethin’ somethin’ in terms of hydration, or whether you live in a dry climate that can be hard on your lips, these are for you.

Have you ever tried these Rouge Coco Stylos before? Τι νομίζετε; and since we’re on the subject of Chanel, what’s your favorite Chanel lippie formula?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *