Bump Watch: 32 εβδομάδες

0 Comments

Έχω αναρωτηθεί συχνά πώς θα αισθανόταν να μοιάζει με σέσουλα παγωτού φιστίκι, και τώρα, χάρη στο κοριτσάκι και αυτό το πράσινο πουλόβερ, ξέρω. ??

Αυτό το χαριτωμένο μικρό χτύπημα από τέσσερις εβδομάδες πριν δεν είναι τόσο λίγο πια, χάρη σε όλα τα αναπτυσσόμενα BG που έχει κάνει τον τελευταίο μήνα! Νομίζω ότι διάβασα κάπου ότι οι έγκυες κυρίες έχουν σκοπό να βάλουν κάτι σαν μια λίβρα την εβδομάδα το τρίτο τρίμηνο … είναι 32 εβδομάδες τώρα και για το μέγεθος ενός κεφαλιού μαρούλι, αλλά νιώθω ότι έχω τραβήξει γύρω από ένα καρπούζι που έχει κολλήσει στο tum μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξοδεύω πολύ χρόνο αναρωτιέμαι για την προσωπικότητά της και τι θα μοιάζει. Θα είναι εξερχόμενη σαν εμένα, ή θα είναι πολύ πιο εσωστρεφής όπως το El Hub (ή μια TaMA Like Tabs); Τα μάτια της θα είναι καφέ σαν ορυχείο, ή θα είναι φουντουκιά σαν το El Hub’s;

Και τι γίνεται με τα δάχτυλα των ποδιών της; Ελπίζω να είναι μακρά και ελιγμοί σαν δικό μου. Μπορώ να επιλέξω τα πράγματα μαζί τους σαν μικρά πόδια μαϊμού, που έρχεται σε αρκετά χρήσιμο όταν θέλω να επιλέξω πράγματα από το πάτωμα!

Επίσης, πραγματικά, πραγματικά ελπίζω ότι παίρνει τις βλεφαρίδες του El Hub, γιατί αν το κάνει, θα έχει χτυπήσει το βλεφαρίδες Άγιο Δισκοπόλη Εκτιμήστε τους καθόλου, αναστεναγμό).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι διασκεδαστικό να σκεφτείτε αυτά τα πράγματα, αλλά αυτό που κάνω κυρίως τώρα είναι απλώς ελπίδα για το καλύτερο. Όταν τελικά μπορώ να την συναντήσω, πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ελπίζω ότι είναι υγιής. Αυτό είναι το μόνο που θέλω πραγματικά.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *